Vijesti

thumbnail

Adrenalica objavila prvi autorski video spot

Upravo je svemirska energija ovog žestokog hard rock banda, a poznavatelji glazbene scene složit će se kako je Adrenalica predvodnik samoborskih rockera. Moćan ženski vokal dodatan je razlog zbog kojeg Adrenalicu moraju poslušati svi koji vole ovu vrstu glazbe.

Oduševit će vas energija glazbene postave koju čine Maja Baltić (vokal), Ivica Matešić (bubnjevi), Bernard Mihalić (bas gitara) i Igor Ferdeber (gitara), a na njihov ritam neće ostati imuni ljubitelji moćnog rock zvuka.

Posebno je zanimljivo što je čak dvoje članova nominirano za ovogodišnju nagradu Porin, i to sa Singrlicama u kojima je Maja pjevačica, a Bernard producent novog albuma „Folk & Roll“ u kojem sudjeluje i Sudar Percussion Ensemble što govori o glazbenoj širini ovih rockera.

Ovom žestokom i zvučnom pjesmom na svoj način daju doprinos osvještavanju uvijek aktualne problematike nasilja nad ženama, kao i nasilja uopće.

"Svemirski" je prvi singl s nadolazećeg EP-a koji bi trebao izaći u drugoj polovici ove godine, audio je sniman u samoborskom studiju "Podmornica", a produkciju potpisuju Bernard Mihalić i Adrenalica. Autor teksta je Krešimir Butković koji je osim ove napisao i još nekoliko pjesama koje će osvanuti na albumu. Zanimljivo je i da su spot režirali u potpunosti u vlastitom aranžmanu, a snimili su ga Igor Ferderber i Bruno Stanić.

<<--
7 / 10
-->>
?>